Fremkalle bilder fremkalling fargebilder digitalbilder digitale bilder foto - FUJI direkte

Lag din egen fotobok!

Gi en fotobok i gave til venner og familie!

Fujifilm fotobok


Fujifilm fotobok er den perfekte gaven. Du kan enkelt og greit lage en profesjonell fotobok med både bilder og tekst. Hvorfor ikke lage en fotobok fra din beste venns bryllup eller en hel fotobok med barnebarna?

Klikk her for å begynne å lage din fotobok! Hva koster det? Hva er fotoboken?

En flot fotobok

Begynn å lage din fotobok

Det er utrolig enkelt å lage en fotobok. .

Lag din fotobok.

Du lager din fotobok direkte her på hjemmesiden vår.

Fordelen med å lage boken direkte på hjemmesiden vår er at du raskt har tilgang til fotoboken, uansett hvor du befinner deg. Det spiller ingen rolle om du har Mac eller PC, og fotoboken din går ikke tapt selv om din egen maskin bryter sammen.

Hva er Fujifilm Fotobok?

Med vårt program Fujifilm Fotobok kan du enkelt og i ro og mak lage en profesjonell bok med dine egne bilder og tekster.

Briljaant eller standard

Vi har 2 typer fotobøker, Briljant og Standard. Forskjellen er at den som heter Briljant er fremkalt på ekte fotopapir og har en enda høyere kvalitet enn Standard-fotoboken.

Les mer om Fotobok Briljant >>
Les mer om Fotobok Standard >>

Eksempeler på Fotobøker


Følg dine børns opvækst. En perfekt gave til bedsteforældrene.


Bevar den deilige sommerfølelsen


Lag en fotobok og gi den til din kjæreste


Skildre ditt livs reise.

Fujifilm Fotobok Briljant

Fujifilm Fotobok Briljant er vår mest eksklusive fotobok, fremkalt på ekte Fujicolor Crystal Archive-fotopapir.

Fordelen med å fremkalle fotoboken på ekte fotopapir er at fargene gjengis i RGB (Red, Green & Blue). Det gjør at bildene blir bedre og ser mer naturlige ut enn i standardfotoboken, som trykkes i CMYK (Cyan, Yellow, Magenta & Keycolor). Du kommer til å bli forbauset over forskjellen på kvalitet og følelse.


Fotopapir

Fujifilm Fotobog Brilliant fremkaldes på rigtig fotopapir (Fujicolor Crystal Archive) og kan bestilles med halvmat (Lustre) eller blankt (Glossy) papir.
Glossypapiret er af typen ”Fujicolor Crystal Archive High Definition Album Paper Glossy” og den vi kalder mat er ”Fujicolor Crystal Archive Album Paper Lustre”.

TIPA 2009 - Best photo service

Fujifilm Fotobok Briljant vant også TIPA Awards 2009 for sin fargegjengivelse og innovative fremstillingsteknikk. Les mer >>

Størrelser

Fujifilm Fotobok Briljant fås i fire ulike størrelser - A4 (285x195 mm), kvadratisk 20x20 (195x195 mm), A3 (435x295 mm), kvadratisk 30x30 (295x295 mm). Du velger selv om du vil ha 24, 40, 56 eller 72 sider i fotoboken din.


Fujifilm Fotobok

Vår standardfotobok er trykket på vanlig halvblankt papir (170/m2) og har meget høy kvalitet. Du kan velge å få en bok enten med hardt eller mykt omslag.

Det er ikke vanskelig å lage en fotobok hos oss. Vi har fotobøker i flere ulike formater og prisklasser. Alle leveres direkte hjem til deg, til en fast, lav portopris.
Ovenfor ser du et eksempel på en fotobok i A4-format med hardt omslag. Tekster og bakgrunner innføyer du enkelt med fotobokprogrammet.


Priser - fotobok


Vi har samlet alle fotobog varianter og deres priser her >>
Porto: 49 kr.
Leveringstid: ca 2 uger.

Omslag

Våre større og litt mer eksklusive fotobøker leveres med hardt omslag, akkurat som en ekte bok, mens de mindre fotobøkene leveres med mykt omslag.

Vel inne i programmet velger du om du vil ha et eget bilde på omslaget, egen tekst og/eller et ferdig bakgrunnsmønster. Det er til og med mulig å skrive tekst på bokens rygg.

Hardt eller mykt?

Våra större och lite lyxigare fotoböcker levereras med ett hårt omslag, precis som en riktig bok, medan de mindre fotoböckerna levereras med ett mjukare omslag.

Egen tittel på omslaget

Du kan få din egen tekst, både på fremsiden, baksiden og på ryggen av boken.

Bakgrunn og farge

Du väljer själv vilken färg du vill ha och om du vill använda något av våra färdiga mönster.

Bild som omslag

Du kan til og med ha ditt eget bilde som omslag, enten som ett stort bilde eller ett eller flere småbilder.

Filt og 3D

Fotobog Brilliant 30x30 (Lustre) kan endda også bestilles med filt eller 3D-omslag. 3D-Omslag fås med fire forskellige motiver. Hænder, Boble, Tekst og Rose. Filt-Omslag fås i fire forskellige farver. Sort (antracit), Pastel grøn, Pink og Natur hvid. Filten limes på et bøjeligt omslag af plast.Vilkår

Her finner du informasjon om våre allmenne vilkår og leveransevilkår.

Når du registrerer deg som kunde hos oss

De personopplysningene du gir til oss behandles helt konfidensielt, og vi vil ikke gi dem videre til andre firmaer.

Leveringstid

Når bestillingen din er gjennomført, tar det rundt 2 uker til fotoboken ligger i postkassen din.

Betalingsvilkår

Betaling skal være Fujidirekt i hende innen den datoen som angis på fakturaen som er vedlagt i forsendelsen. Generelt er det en betalingsfrist på 15 dager. Ved forsinket betaling har Fuji rett til å debitere forsinkelsesrente etter gjeldende rett samt en påminnelsesavgift på f.t. 50 kr og, dersom det er nødvendig, inkassoavgift. I tilfeller der kundens betaling er forsinket, har Fujidirekte rett til å nekte ekspedering av fotobestillinger til hele det utestående beløpet er betalt.

Fraktkostnader

Fraktkostnadene for fotoboken er 49 kroner per ordre, uansett hvor mange fotobøker du bestiller.

Reklamasjon

Vi vil at du skal være fornøyd med kvaliteten på bildene eller fotoproduktene dine. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på fotoboken, har du full reklamasjonsrett i 15 dager. Send inn fotoboken sammen med et brev med en reklamasjonsbeskrivelse.

Avbestilling

Så snart du har sendt ordren til oss startes produksjonen av bestillingen din automatisk. Det betyr at du ikke kan omgjøre eller avbestille bestillingen din, siden det dreier seg om behandling av individuelle bildefiler.

Brukervilkår

Fujidirekte forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene. Hver gang du bruker denne tjenesten forplikter du deg til å overholde de gjeldende vilkår.

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene.

Kan man bestille færre enn 24 sider?

Det er nødvendig med et visst antall sider for å kunne produsere en bok. Derfor er det ikke mulig å bestille færre enn 24 sider.

Hur sker betalningen?

Du kan betale med faktura. Fakturaen sendes til deg sammen med fotoboken din.

Kan jeg endre bestillingen min etter at den er avsendt?

Nei, fotoboken din settes i produksjon umiddelbart etter at du har sendt den til oss.

Noen av bildene mine får et gult advarselssymbol i det ene hjørnet?

For å forhindre et dårlig sluttresultat advarer vi deg hvis bildene dine har for dårlig kvalitet/oppløsning. Vennligst bytt disse bildene mot andre med høyere opløsning.

Hvor lenge lagres et prosjekt?

Et prosjekt lagres normalt i 30 dager.