FUJI direkte Kundeservice.Start her
Logg inn!

Brukernavn (e-post)
Passord


Glemt passordet?
Slik fungerer det

Allmenne vilkår


Her kan du lese om vilkårene våre.

Kunderegistrering

For å kunne utnytte de tjenestene som tilbys på fujidirekte.no, må du først registrere deg som medlem. Det koster ingenting. Personinformasjon som gis til FUJI direkte håndteres med stor diskresjon Din personinformasjon er beskyttet og kommer ikke til å bli gitt til andre firmaer uten din godkjenning.

På "Min startside" kan du alltid se hvilken personinformasjon som er registrert på deg. Der kan du også endre personinformasjon samt velge om du vil ha tilbud fra oss eller ei. Du kan også kontakte FUJI direkte kundeservice.

Adresseendring

Midlertidig samt permanent adresseendring skal endres omgående på "Min side" for å sikre at leveranse kan skje uten forsinkelse. Du kan også kontakte FUJI direkte kundeservice. Du bør gjøre eventuelle endringer før du gjør en ny bestilling for å sikre leveranse til riktig adresse.

Betaling

Betaling skal være FUJI direkte i hende innen den tid som angis på fakturaen som vedlegges forsendelsen. Generelt gjelder 15 dager kreditt. Ved forsinket betaling har FUJI direkte rett til å debitere forsinkelsesrente i henhold til renteloven samt en påminnelseavgift på 63 kr, og i visse tilfeller inkassoavgift. I de tilfeller der kunden er sen med betaling, har FUJI direkte rett til å nekte ekspedisjon av fotobestilling til full betaling er mottatt.

Leveransetider

Leveransetidene som angis på vår hjemmeside er antall dager på laboratoriet. Legg alltid til postgang for total leveransetid.

Papirkopier standardformat:
Fargebilder i formatene 10x, 11x, 13x, leveres innen ca 3 hverdagar.

Andre produkter:
Temakort og forstørrelser, musematte, fotokalender, t-skjorte, bamse, krus, ølkrus, puslespill og klistremerker leveres innen 7-10 hverdager.
Fotobok leveres innen 10 hverdager.

Ved bestilling av flere ulike produkter, kan bestillingen deles opp og den kommer da i flere forskjellige leveranser. Større leveranser kan måtte hentes på postkontoret ditt. Da får du melding om det i postkassen.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden er for tiden 49 kr per bestilling, uansett hvor mye du bestiller.

Avbestilling

Så snart du har klikket på knappen Gjennomfør kjøp, påbegynnes en automatisk produksjon av bestillingen din. Det betyr at du ikke kan angre eller avbestille bestillingen din, da det handler om behandling av individuelle bildefiler.

Vilkårene som vi følger i dette henseende er Forbrukerkjøpsloven §41 Avbestilling og retur.

Leveranser

I tilfelle noe skades eller forsvinner under leveranse, er det avsenderen av forsendelsen som er ansvarlig for å gjøre en reklamasjon til Posten.

Reklamasjon

Hvis du vil gjøre en reklamasjon på bilder eller fotoprodukter, har du rett til å gjøre en reklamasjon innen 15 dager fra fakturadato. Send inn bildene/fotoproduktene sammen med tilhørende originalbestillingskonvolutt, bildefil samt vedlegg et brev med en reklamasjonsbeskrivelse.

Klagenemnden på Forbrukerrådet overvåker konsumentenes rett. Fujicolor Sverige følger Forbrukerrådets anbefalinger.

Brukervilkår

Fujidirekte forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse vilkårene. Hver gang du bruker denne tjenesten, forplikter du deg til å følge gjeldende vilkår.