Fremkalle bilder - Enkel digital fremkalling av digitale bilder.Start her
Logg inn!

Brukernavn (e-post)
Passord


Glemt passordet?

Fremkalle digitale bilder

Det er superenkelt å bestille bilder fra FUJI direkte. Gjør mer av dine digitale bilder

Steg 1. Før du begynner å fremkalle bilder

Før du begynner å fremkalle bilder, er det bra å vite hva man skal tenke på for å få best mulig resultat. Her går vi gjennom hvordan digitale bilder er bygd opp, hva du som fotograf skal tenke på og hva som kan gå feil.

Før du fremkaller bilder

Steg 2 Fremkalle – Hvorfor fremkalle bilder?

Er du ikke overbevist om at du vil fremkalle bildene dine? Her går vi gjennom kostnader og fordeler med å fremkalle bilder.

Hvorfor fremkalle bilder?

Steg 3. Laste opp bilder for fremkalling

Hvordan laster man opp bilder, og hvor lang tid tar det? Lær deg mer om hvordan bredbånd fungerer og hvor lang tid det tar å sende informasjon og digitale bilder på nettet.

Last opp bilder

Steg 4. Papirets størrelse og format

Er du usikker på hvilke størrelser du skal velge når du fremkaller bilder? Her finner du informasjon om størrelser og format. Vi går også gjennom kortside-langsideforholdet og hvordan de digitale bildene kan komme til å beskjæres.

Papirets størrelse og format

Steg 5. Fremkallingen - Hva skjer med bildene?

Når du har lastet opp de digitale bildene dine til oss og gjort bestillingen, hva skjer da? Hvordan fremkalles bildene? Vi går gjennom hva som skjer med de digitale bildene dine på fotolabbet.

Hvordan går det til?

Godt å vite – Andre produkter og størrelser

Vi kan ikke bare fremkalle bilder, vi har også en mengde andre fine fotoprodukter. Hvorfor ikke trykke en t-skjorte med et unikt motiv, eller gjøre et lerret av de digitale bildene dine?

Godt å vite